dinsdag, april 17, 2018

De Rosep en PSV

Zoals elk jaar was het weer tijd voor het aspergediner-dansant in De Rosep te Oisterwijk. Er komt altijd een vast groepje mensen om van het spectaculaire menu en de gezellige muziek van duo Mistral te genieten. Dit keer waren er ook nog andere gasten, heel PSV, die de andere dag landskampioen zouden worden.

We zaten lekker op het terras en plotseling stond iedereen met zijn/ haar telefoon paraat. De bus van PSV arriveerde en in die contreien is iedereen natuurlijk fan van deze club. De jongens hadden hun zwarte, nette pak allemaal al bij zich, dus stiekem werd er al op een succes gehoopt. Cocu en de andere bobo's maakten een enigszins gespannen indruk. Op de bobo's na zagen we PSV niet meer, de jongens werden vakkundig opgesloten op hun hotelkamer. Meer dan het bestellen van een zakje chips was er voor hen niet meer bij. Met uiteindelijk een grandioos resultaat natuurlijk.

Het diner was weer geweldig. Het is in Brabant nog echt bourgondisch, daar kunnen ze in de rest van Nederland met hun miesmeuterige gezondheidswaanzin nog wat van leren. Mistral wordt steeds beter en hun uitvoering van Zoutelande was zelfs beter dan het origineel. Wij kijken al uit naar het wilddiner-dansant in november.









Geen opmerkingen: