zondag, mei 15, 2011

Kasteeltje Hattem Roermond

Dit weekend brengen we heerlijk decadent door in een kasteel. In februari waren we al eens naar Kasteeltje Hattem geweest, en dat was ons zo goed bevallen dat we destijds gelijk weer een weekend hebben geboekt.

We begonnen weer in Roermond zelf. Daar hebben we, na eerst wat boeken te hebben gevonden, en de Tuinen onveilig te hebben gemaakt (ik gooide per ongeluk een hoge toren badschuim om), heerlijk op een terrasje gezeten. Er was op het plein in Roermond nog een heuse blaaskapel, die Duitse Schlagers ten gehore bracht. Gezien het aantal mensen dat bleef staan/ zitten en het luidde applaus steeds, is dit nog een genre dat hier echt aanslaat. Het was jammer dat ik Beers niet mee heb genomen, het terras was namelijk naast de praktijk van een poppendokter.

Aangekomen in het kasteel is het weer een oase van rust en heerlijkheid. De kamer is weer super, gelukkig weten we nu wel hoe het bubbelbad werkt. Gisteravond hadden we een geweldig viergangendiner. De keuken is hier zo goed, in menig sterrenrestaurant hebben we deze kwaliteit nooit gezien. Ook de bediening was weer super, vrolijk, goed en vooral niet bekakt. Ook de andere gasten zijn hier nooit zo bekakt als je vaak in dit soort restaurants ziet.
Kortom we zijn volop aan het genieten. De zon laat zich alweer zien dus ook vandaag wordt het weer een superdag.

Geen opmerkingen: