zaterdag, mei 28, 2011

Alweer een apocalyps

Harold Camping voelt zich verschrikkelijk. Wie? Ja, Camping. Niet van die vreselijke vrijetijdsbesteding, maar juist degene die ons helemaal geen tijd meer gunde. De 89 jarige Amerikaanse predikant voorspelde (en wist zeker) dat de wereld afgelopen 21 mei zou vergaan. Mocht dit zo zijn dan moet ik zeggen dat het hiernamaals wel erg veel op het hiervoormaals lijkt. In ieder geval gelooft Camping ook niet dat de wereld vergaan is, want hij komt als troost met een nieuwe datum 21 oktober 2011.

Nadat Camping's voorspelling niet was uitgekomen voelde hij het hellevuur al onder zijn sloffen branden, hij besloot daarom samen met zijn vrouw in een motel onder te duiken. Daar heeft hij nog eens wat in de hotelbijbel gebladerd en zo kwam hij tot de conclusie dat God nooit zo abrupt de wereld zou laten vergaan. God geeft ons nog 5 maanden de tijd. Dit alles kwam de visionair vertellen in een 90 minuten durend tv programma.

Veel mensen hebben al hun spaargeld opgemaakt en alles weggeven toen Camping met zijn eerste datum kwam. Het enige antwoord dat hij voor die mensen heeft is dat hij geen financieel adviseur is, en "er zijn zoveel mensen dak- en werkloos geworden en die hebben het ook overleefd".

Bron
BBC

1 opmerking:

Anoniem zei

hahahahaaa!! faaaaaaaal