woensdag, april 27, 2011

Kaddafi needs you

Er is eindelijk een oplossing voor ons, als een gezwel groeiende, arbeidsoverschot; Libië! Of je nu militair bent, UWV-er of KPN-er, Kaddafi wil jullie allemaal.

Libische militairen vertrouwt de wantrouwige dictator niet en dus worden er massaal huurlingen ingezet. Kaddafi vertrouwt eigenlijk helemaal niemand en daarom is het niet ondenkbaar dat hij ook onze andere overtollige mensen goed kan gebruiken. UWV- ers kunnen hem uitstekend van dienst zijn, het land heeft een enorme bureaucratie met bergen papier waar elke UWV-er zijn vingers bij zou aflikken. Ach en ook voor KPN-ers is altijd wel een baantje te vinden.

Over woonruimte hoef je niet in te zitten, in Benghazi staan zat huizen leeg. Het zijn wel opknappertjes, dus het is handig als je vaak naar programma's als "Bouwval gezocht" kijkt en al wat kluservaring hebt.
Maar dan heb je ook wat; een baan, een huis, gepantserde auto van de zaak, lekker klimaat en ach de rest moet je gewoon negeren.

Bron
Spitsnieuws

1 opmerking:

rambi zei

Mooi dan mogen zij wat mij betreft mannendemonisator John Williams ook enkele reis de woestijn insturen met zijn klusprogramma.