vrijdag, maart 18, 2011

Huwelijk William en Kate met gastenlijst van oma Bloody Mary

Het Britse koninklijk huis blijft conservatief, van de omvangrijke wijnkelders tot aan de spookzolders. Bij het samenstellen van de gastenlijst voor het huwelijk van prins William met Kate Middleton is het enige criterium dan ook het hebben van koninklijk bloed (de K factor). Helaas hebben enkele gasten niet alleen bloed in hun aderen, maar ook aan hun handen.

In de Arabische wereld zijn diverse "save the date" faxen ontvangen van Lizzy. Naar verluid had ook koning Hamad Bin Isa Al Khalifa van Bahrein een vrolijk rammelende fax. Niet dat hij dat hoorde, hij had namelijk net weer opdracht gegeven om het vuur te openen op een stelletje demonstranten en wat medisch personeel. Hopelijk zal hij de bloemrijke uitnodiging ook niet zien, want buiten het Engelse koningshuis is hij niet erg welkom in het land.

Wie er daadwerkelijk aan het Engelse bruiloftsbanket zullen zitten zien we pas op 29 april. Door de uitgelekte informatie is de gastenlijst al zo controversieel dat er mogelijk nog wat gasten worden afgezegd. Misschien mogen er dan ook gasten zonder K factor-bloed komen, Said al-islam Khadaffi heeft in ieder geval al zijn eigen slaapplaats in Londen, mits hij er wel eerst de krakers uitschopt.

De appel valt niet ver van de boom; een van Elizabeth's voorouders, Mary I, liet zo vaak de brandstapel roken dat zij de bijnaam Bloody Mary kreeg. En dat dat bloed en bloederige nog steeds actueel is blijkt nu maar weer eens.

Bron
Aol News
Info nu

Geen opmerkingen: