maandag, februari 21, 2011

Blinde ziet na 10 jaar huwelijk voor het eerst zijn vrouw

Volgens mij probeert iedereen zichzelf wel eens voor te stellen hoe het zou zijn als je blind bent. Nog onvoorstelbaarder is het als je trouwt met iemand die je nog nooit gezien hebt. Het overkwam Chris Thomond, maar na 10 jaar kon hij plotseling weer zien en wat gebeurt er dan?

Chris werd op zijn 14e blind door een ongeval. Hij ging niet bij de pakken neerzitten maar werd juist heel actief, zo studeerde hij informatica, richtte een bedrijf op en op een dag ontmoette hij een vrouw met een leuke stem, Gurjeet. Chris voelde dat ze lief was en toen Gurjeet, die overigens niet blind is, met hem wilde trouwen kon hij zijn geluk niet op.

Blind zijn werd een onderdeel van zijn huwelijk. Tot op de dag dat een bevriende opticien zijn kantoor binnenstormde. Hij had gehoord over een nieuwe techniek en wist het zeker. Het was de oplossing voor Chris' probleem. Na een experimentele ingreep zou hij opnieuw kunnen zien. Twee weken lag hij in een gespecialiseerd ziekenhuis in Brighton. Toen het verband van zijn ogen ging werd alles plots kristalhelder. Toen Gurjeet en zijn dochters de kamer binnen kwamen, zag hij ze zoals hij ze zich altijd ingebeeld had. Wat vanzelfsprekend een hele opluchting was. " Ik kan het nog steeds niet geloven. Zo zie je maar", verklaard Thomond.

Bron
The Guardian

Labels: blind, weer zien, huwelijk, vrouw, Gurjeet, Chris Thomond, Brighton

Geen opmerkingen: