zaterdag, augustus 28, 2010

Harry Harrewar en de zielige loopeenden

Het programma Holland's got talent lijkt in plaats van een talentenjacht vaak eerder op een rariteitenkabinet, dat geldt voor de jury, maar zeker ook voor de vermeende talenten zelf.
Natuurlijk gun ik iedereen zijn of haar gekte, maar als er voor dit doel dan ook nog dieren misbruikt worden gaat het mijns inziens veel te ver.

Harry Harrewar werd voor zijn act met hond en loopeenden zeer gewaardeerd door het domme publiek en dito jury. Onbegrijpelijk, in plaats van met eigen talent probeert Harry geld te verdienen met de mishandeling van dieren. Om zijn vriendin uit Peru over te laten kunnen komen zijn de jaarmarkten en kermissen niet meer genoeg.
Het hele stukje bestaat er slechts uit dat een hond een groepje loopeenden opjaagt. En dat is niet grappig. Ik vind het echt heel zielig voor de eenden, die in doodsangst door de studio rennen. En waar zijn Wakker Dier, Marianne Thieme en de Dierenbescherming nu?

Labels: Harry Harrewar, loopeenden, hond, Holland's got talent, Peru, talentenjacht

1 opmerking:

Michael zei

Het lijkt mij dat die eenden inderdaad nog beter als kiloknaller in de C1000 liggen dan elke dag te worden opgejaagd door die nietsnut met z`n rothonden. Hopelijk word er snel ingegrepen.