woensdag, augustus 11, 2010

Drama Love Parade straf van God

Er is weer een foute RK bisschop opgestaan, Andreas Laun uit Oostenrijk. Trok hij voorheen vooral ten strijde tegen homo's, nu krijgt de Love Parade in Duisburg er flink van langs. Volgens Laun was dat namelijk een zondig evenement en dat er 21 doden vielen, zou wel eens een straf van God kunnen zijn geweest.

Bij de Loveparade zijn 21 mensen door verdrukking om het leven gekomen. Vijfhonderd festivalgangers raakten gewond, maar Laun zegt rustig dat de Love Parade en de deelname aan het evenement 'een rebellie tegen de schepping en tegen de Goddelijke Orde zijn, zondig zijn en een uitnodiging om te zondigen'.

Laun waarschuwt verder de doden niet te veroordelen (Nee, dat moest er nog bijkomen!, op zo'n zieke gedachte zou een ongelovige echt niet komen). "Ook mag geen mens beweren dat hun dood een, vanzelfsprekend gerechtvaardigde, straf van God is", aldus Laun. Maar even later schrijft hij: "Men weigert te erkennen dat de Love Parade, nog afgezien van haar ziekelijke verschijningsvorm, ook met zonde te maken kan hebben en daarom logischerwijs ook met de oordelende en straffende God!" .

Ongelooflijk toch dat er een kerk bestaat met zo'n wrede God? De enige ziekelijke verschijningsvorm moet mijn inziens dan ook bij de RK kerk gezocht worden. Wat een vreselijk, bemoeizuchtig, veroordelend geloof, bah!

Bron
HLN

Labels: Love Parade, Duisburg, RK, bisschop, Andreas Laun, straf van God

2 opmerkingen:

Unknown zei

Het wordt tijd dat de bliksemafleiders van de kerken gehaald worden zodat God rechtstreeks zijn toorn op de schuldigen kan richten.

rambi zei

acheari@ Aldy

inderdaad dan kon de bliksem inslaan tot in het hart van het roomse pedofielennetwerk waar dit foute figuur een vertegenwoordiger van is.