donderdag, juli 15, 2010

Crocodile Dumb-dee

Een Australier, Michal Newman (36), had een gezellig drinkfeestje met zijn vrienden, toen hij plotseling behoefte kreeg om met een krokodil te gaan spelen.

Uitverkorene werd Fatso, een krokodil van 5 meter lang, in het Broome Crocodile Park. Michael wilde hem aaien en op zijn rug zitten. En zo klom Michal over het hek, maar nog voor hij Fatso kon aaien greep de krokodil hem al bij zijn been. Door hard tegen Fatso te schreeuwen kon Michal loskomen. Met ernstige beenwonden keerde de krokodillenvriend terug in een nabij gelegen pub. Daar dronk hij nog een biertje tot de ambulance arriveerde. Herstellende in het ziekenhuis, na een grote operatie, laat Michal weten nooit meer bij een krokodil in de buurt te zullen komen.

Malcolm Douglas, eigenaar van het krokodillen park, laat weten dat de Crocodile Dumb-dee er nog goed vanaf gekomen is, Fatso heeft hem alleen maar op tijd losgelaten omdat het op dat moment relatief koud was. Het zijn koudbloedige dieren en bij temperaturen onder de 22 graden worden hun reflexen aanzienlijk trager.

Bron
Times of Malta

Labels: Australie, bier, krokodil, Broome Crodocile Park, koudbloedige dieren, Fatso

Geen opmerkingen: