dinsdag, mei 25, 2010

WK Gadget Albert Heijn uitgelekt: Beesies

Wij hebben, net als veel Nederlanders, kasten vol met Albert Heijn gadgets. Het is namelijk heel leuk om ze te sparen, maar het einde van het evenement is altijd ook het einde van het vermaak. Wel moet gezegd dat de AH gadgets altijd het meest origineel zijn van alle supermarkt gadgets. Dat wil de supermarktgigant graag zo houden, daarom is het ook nu weer een zeer groot geheim waar ze voor het WK, op het allerlaatste moment vanwege namaak angst, mee uit de kast zullen komen.

Slechts een handvol mensen binnen het concern weet wat de WK-actie van AH gaat worden.
Helaas is de actie nu toch vroegtijdig uitgelekt door toedoen van WK-watcher en marketeer Gonnie Spijkstra. Albert Heijn komt met ‘beesies’ als WK-gadget.
The Big Five van Afrika zou dan een logische invulling zijn: de olifant, de neushoorn, de luipaard, de buffel en de leeuw. En AH kennende zal er dan ook wel weer een groter dier zijn waar je voor kunt sparen. Misschien wel een grote leeuw in een hempie?

Waar of niet waar, de domeinnaam beesie.com is eigenaar van Albert Heijn, en dat kan toch geen toeval zijn:
Registrar: DOTSTER
Created on: 10-MAY-10 Expires on: 10-MAY-11Last Updated on: 10-MAY-10 Domain Name: BEESIE.COM Registrant: Ahold Licensing Sarl 2 Rue Jean Petitot Geneva, Canton Geneva 1204 CH

Bron
Dotster
Distrifood

Labels: Albert Heijn gadget, Wk gadgets, beesies, domeinnaam, supermarkt

Geen opmerkingen: