zaterdag, augustus 15, 2009

Geheimzinnige laserstralen verblinden piloten Schiphol

Een laser toetsenbord is o.k., maar de idioten (anders kun je het toch niet noemen) die de laatste paar weken verkeersvliegers op en boven Schiphol lastig vallen met laserstralen, zouden eens een hersenlaserstraling moeten krijgen.

Verkeersvliegers op en boven Schiphol worden de laatste paar weken steeds vaker lastiggevallen door vandalen die hen vanaf de grond beschijnen met laserstralen. Het gaat om zeker enkele tientallen meldingen die binnengekomen zijn bij de Marechaussee, de politie Kennemerland, de Luchtverkeersleiding Nederland en de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV). Het beschijnen van de cockpit van een vliegtuig kan de piloot tijdelijk verblinden en dus mogelijk een ongeluk veroorzaken. Tot nu toe hebben de beschijningen gelukkig nog niet tot concrete ongevallen geleid. De politie en Marechaussee tasten nog in het duister over de dader of daders.

Onbegrijpelijk, ik vind dat net zoiets als de stenengooiers op viaducten. Als je willens en wetens ongelukken wilt veroorzaken dan ben je toch ziek? Levenslange opsluiting is daar volgens mij het enige antwoord op.
Of zouden de daders buitenaardsen zijn?

2 opmerkingen:

rambi zei

Domme actie want piloten hoeven al lang niet meer te kunnen zien om zo een kist aan de grond te zetten.
Een kenner vertelde mij ooit dat je zelfs net zo goed een aap in de cockpit kan zetten maar deze apen worden wel erg goed betaald.

Anoniem zei

En die aap had ook op de hudson kunnen landen denk je?