vrijdag, juli 31, 2009

Nederlanders op vakantie: de caravan

Waargebeurd en nog wel met Almeerders. De man van het Almeerse stel was aan het slapen in zijn caravan en werd even later letterlijk in zijn onderbroek gezet.

Nel en Kees Janssen uit Almere waren met hun sleurhut op weg naar Spanje, toen Kees besloot om even te gaan slapen. Met alleen zijn onderbroek aan kroop hij onder de wol in zijn caravan, terwijl zijn vrouw de auto bestuurde. Na een tijdje rijden moest Nel plassen en parkeerde ze de auto in Frankrijk langs een toiletgebouw van een benzinestation. Kees werd even later wakker en merkte dat de auto stil stond. Hij opende de deur van de caravan om poolshoogte te gaan nemen. Maar wat hij niet in de gaten had, was dat Nel inmiddels al weer in de auto zat. Op het moment dat hij in zijn onderbroek de caravan verliet, reed zij weg en daar stond Kees dan bij de pomp, helemaal alleen in zijn onderbroek.

Even later draaide een politieauto toevallig het parkeerterrein van het benzinestation op. Kees haalde opgelucht adem en vertelde de agenten zijn verhaal. Ze pikten hem op en zetten gauw de achtervolging in. Gelukkig was Nel nog in de buurt en kon Kees weer voorin naast zijn vrouw plaatsnemen. Hij kreeg wel een bekeuring voor het slapen in een caravan.

1 opmerking:

Michael zei

his 15 minutes of fame