maandag, juni 08, 2009

Familiedrama Tussen de Vaarten Almere

Wij wonen in een van de rustigste buurten van Almere, zeker nadat dit weekend de laatste onrustschoppers verhuisd zijn, met achterlating van hun hele (waardeloze) huisraad op de stoep.
Toch blijkt deze rust maar ogenschijnlijk, achter de gesloten deuren blijkt zich zich heel wat af te spelen. Zo waren er afgelopen jaar de 3 zelfmoordgevallen in een woning tegenover ons huis. Terwijl gisteren de buurt Tussen de Vaarten is opgeschrikt door een familiedrama op het Jeroen Boschplantsoen (paar straten van ons vandaan).

In een woning aan het Jeroen Boschplantsoen heeft de politie gisteren de lichamen gevonden van een 46-jarige man en zijn dochters van zeven en drie jaar oud. Rond 17.15 uur werd de politie gealarmeerd door de 35-jarige moeder van de kinderen. De vrouw uit Lelystad, onlangs gescheiden, kwam de kinderen ophalen na een weekend bij hun vader. Toen zij de woning niet in kon is zij direct doorgereden naar het politiebureau. Daarop forceerden agenten het raam en vonden de 3 levenloze lichamen aan in de woning.

Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. Al lijkt het sterk op het zoveelste familiedrama. Het gekke met dit soort fenomenen is dat het steeds een hele tijd niet gebeurt en daarna een aantal keer kort op elkaar. Het lijkt alsof mensen in uitzichtloze situaties door die gevallen op een idee worden gebracht.

Foto: Studio Kastermans

Geen opmerkingen: