donderdag, juni 12, 2008

Nessie bijna tot islam bekeerd 17:04

Engeland is al niet al te blij met de Schotten in Groot-Brittannië, maar ze zijn ternauwernood ontsnapt aan een nieuwe bevolkingsgroep in hun koninkrijk.

Gisteren zijn 2 mannen verhoord door London's Blackfriars Crown Court die plannen beraamden een islamistische staat te stichten in Schotland. Het moest een veilige haven worden voor moslims die zich onderdrukt voelen. (hoe groot had die staat wel niet moeten worden?).
In totaal was een groepje van 4 mannen bezig met de voorbereidingen hiertoe, allen afkomstig uit Engeland. De Sharia zou in de staat gaan gelden en het viertal schroomde niet te bekennen dat er op beperkte schaal ook getraind zou gaan worden voor aanvallen tegen niet-gelovigen.
Het viertal behoort niet tot de slimste moslims, daar de voorbereidingen voornamelijk via MSN gebeurden, zelfs de Britse politie was in staat dit te onderscheppen.
De staat in wording werd al in 2005 bedacht, maar daar er moeilijk aan wapens te komen is in GB is de vestiging tot heden nog niet gelukt.

Respect voor elkaars religie is leuk, maar hier kan ik mijzelf toch weinig bij voorstellen. Vijf maal daags oproep tot gebed, schallend vanaf de toppen van de Schotse Hooglanden, Nessie met een hoofddoek. De Schotse Whiskey in zee leeg gegoten, geen fish and chips meer tijdens de maand ramadaan, gierige schotten die zakaat (aalmoezen) moeten geven en Charles in een gallabijia, Schotse rokken tot op de grond (en met lange onderbroek!).
Het is Schots en scheef, meer kan ik niet zeggen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is wel weer tekenend dat moslims zich weer eens onderdrukt voelen....en vervolgens de sharia willen instellen en aanvallen uitvoeren om anderen te onderdrukken.